Министрите като Кирил Петков ни припомниха какво е безработица

0
172
Снимка: фейсбук

Е, да ни е честита промяната

Младен Шишков Снимка: фейсбук

Младен Шишков, фейсбук

„Мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като г-н Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин.“
Румен Радев

Няма идея колко прав е бил президентът, когато е произнесъл тази безспорна истина. Двайсетина министри като Киро стигат, за да променят България. И ние ги имаме. И те я промениха. Ето така я промениха. Върнаха ни 15 години назад.

Спомням си, че по онова време почти всеки ден някой здрав и силен мъж ме чакаше пред дома ми след работа, за да ме пита за… работа. Такъв беше ефектът от управлението на социалистите в онези времена. Времена, които бях забравил.

След тях безработицата особено в родния ми град клонеше към нулата. А преди това беше рекордно висока. И днес, 15 години по-късно, министрите като Кирил Петков ни припомниха какво е безработица. И снимката не е от някое провинциално градче. Снимката е от СТОЛИЦАТА на европейска България. България, управлявана от умни и красиви харвардски възпитаници. Само, че според същия Румен Радев се оказаха шарлатани.

Е, да ни е честита промяната. Скоро такива гледки ще станат все по-чести. За съжаление!

П. С. Прикрил съм лицата на мъжа и момчето, за да не ги унижавам. Но все пак, ако някой има възможност да помогне, телефонът се вижда ясно. На табелата пише – „Българин съм“!