Мис Силикон идеално кореспондира с парламента, не само по стикера

0
264
Мис Силикон Катрин Йорданова СНИМКИ: Инстаграм/katrinyordanova7

Това са двете върховни институции в България

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Мис Силикон и брат й са класическа производна на българската пошла действителност. Нечленоразделни чалгаджии! Не е нужно да ни избиват по пътищата. Те ни унищожават генетично. Разтварят ни в огромното си мнозинство на върлуваща отчайваща ПРИМИТИВНОСТ. Порнотъпанарки шофират мерцедеси дрогирани и обучават нацията на стил в социалните мрежи.

Мис Силикон идеално кореспондира с парламента, не само по стикера.

Това са двете върховни институции в България.

Едната институция е на простакелите със силикон, които ни показват как се приключва нация чрез експлозия на търговията със сексуалности. Дали е Мис Силикон или е жената на Пепи Еврото, която дава показания за нуждите на върховенството на закона между серии от оргии с по трима, четирима или петима, не е от значение за общия упадък.

Другата институция е парламентът. В държавата без меритокрация там са събрани зависими хора, потънали дълбоко в патологичното, които създават комисии по контрол на обществения ресурс и държавните политики. Ако случайно се появят други, независими персонажи, те биват скоростно въвлечени в порнографията и кражбите, за да се създадат бързи опции за надзор. Или им прикрепят някоя „приятелка“, „доброжелателка“, или съответно „приятел“, „доброжелател“ да посъбере малко данни, да поизмисли трасе за компромати, да скалъпи това-онова.

ПП-тата и цялата им неконтролируема политическа тъпота се овладява много внимателно.

Докато се подхранва някакво измислено равенство между хищниците и кокошките. Но тази стратегия със сигурност няма да е достатъчна. Трябва да се инвестира в заместваща форма. Без заместваща форма кикитата и ленообразните ще се смаляват прекалено бавно. А при тях липсва предсказуем самоконтрол и това ги прави абсолютно опасни (самонадеяната им глупост е националнозастрашаваща). Политическият живот на девиантните приключва безславно, като им се дава сънотворно и малко да похапнат, а междувременно се конструира информация за всичките им схемаджийски занимания днес, за които ще бъдат разковани утре.

Това са методики, стари като Сътворението, които Кирчо и Асен пропускат да обмислят.

Яденето ги заслепи и загубиха съдебната реформа. Те решиха, че ще дойдат, ще вземат властта и със способностите си за измама ще държат дълго американското посолство на своя страна, като раздават ВЪЗМОЖНОСТИ за ресурси и са готови на абсолютно всякакви оперативни мероприятия, поръчвани отвън. И наистина дълго дерибействаха на основата на пълната измама. Обаче когато могат да ти поръчват едните, могат да ти поръчват и другите, и така ПП-тата напълно се объркаха какво правят, щото обслужват едни фактори, а се оказва, че ползите са за други фактори и т.н. Изобщо пълна деградация на разума, която разтерза държавата!

Най-големият порок на ПП дори не е липсата на подготовка, а ЗАНИЖЕНИТЕ БАРИЕРИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО. Тези занижени бариери направиха дъмпинг и принудиха всички партии да откажат всякаква съпротива. Те просто обезоръжиха другите партии в преговорите с външния фактор в какъвто и да е план. Защото какъв ЗАЩИТЕН МЕХАНИЗЪМ МОГАТ ДА УПОТРЕБЯТ НОРМАЛНИТЕ, АКО НЕНОРМАЛНИТЕ ЛАЗЯТ ПРЕД ЧУЖДИЯ ИНТЕРЕС, раздавайки и немислимото от малкото останали трохи от икономическия и политическия ни суверенитет?!

Техният сценичен родител и първоначален пиар Румен Радев беше усвоен за контрол възможно най-елементарно – през Копринката.

И ето, че Пеевски лесно го дръпна за шлифера, когато Радев си отвори устата да възразява. Сигурна съм, че са му закачили много повече бъдещи „забележки“, отколкото на Радев му минава през ума. Само аз мога да изброя няколко човека от най-близкото му обкръжение, които трайно работеха за политическите му врагове. Които просто са „на слугинаж“ при политическите му врагове. А тези „близки“ го обслужваха, даваха му акъли, както и най-лошото – даваха му хора! Те и сега го правят. Те даже ще изобретят и партията му така, че да отиде в кошчето за боклук заедно с него самия. Нищо де, СЕГА ВСИЧКИ СА ПРИЯТЕЛИ. Но всеки копае дълбоко под краката на другите. Няма дори ментално-икономически групи, има война на всеки срещу всеки. И ще оцелее по-умният, ще победи по-добрият. Със сигурност не този, когото опитомяват. Не и този, когото ползват.