Не намесвайте Бог, славянството, Духа! Русия е управлявана от безмилостен, безпардонен служител на злото диктатор

0
377
Владимир Путин Снимка: Нова

Не се хабете да оправдавате агресията с „козните на глобалистите“, нито с епичната битка между „света на сушата“ и „света на морето“

Огнян Минчев

Огнян Минчев, фейсбук

Дори и днес /вчера – бел. ред./ чета позиции, които откровено се стремят да оневинят агресора в Кремъл с инструментите на задълбочен „геополитически анализ“ или дори на духовно-езотерични аргументи как Русия била „управлявана от Бога“.

Не, Русия не е управлявана от Бог. Русия е управлявана от безмилостен, безпардонен, служител на злото диктатор – агресор, който за годините, прекарани в Кремъл прекрачи всички граници на човечността и цивилизованото управление. Не се хабете да оправдавате агресията с „козните на глобалистите“, нито с епичната битка между „света на сушата“ и „света на морето“, нито със заговорите на световния елит да унищожи човечеството – с ваксини, хомосексуализъм или емиграция.

На този свят има много конфликти, много дилеми, много приемливи за едни и напълно неприемливи за други идеи, позиции и обществени движения. Има и много мащабни, безскрупулни и прикрити (в една или друга степен) интереси на силните на деня и на света.

Но на този свят има и една граница, която прекрачват само най-откровените, най-несъмнените служители на злото. Това е границата на непредизвиканата агресия – войната срещу хора и народи, чиято единствена „вина“ е желанието им да се самоуправляват, да живеят свободно. Прекрачването на тази граница е несъмнена, очевидна, неприкрита манифестация на злото.

Не намесвайте Бог, славянството, Духа, геополитическата „рационалност“ и конспиративната аргументация за да застанете на страната на агресора, т.е. – на страната на злото. Няма как да се скриете – няма как да се оправдаете. Вие служите на агресора. Вие служите на злото. Вие служите на тези, които са тръгнали да убиват невинни хора – непредизвикано от каквито и да е Божии и човешки закони.