По-добре да се снишите и да си живеете пенсионерския живот. Не бутайте последните по-млади ченгета на ръководни длъжности

0
816
Тодор Бояджиев

За какво са ви тези битки? Вие не само, че не помагате на Четворната коалиция, а й пречите

Константин Мишев Снимка: фейсбук

Константин Мишев, фейсбук

Драги Тодор Бояджиев, пиша Ви във връзка с вашето писмо за закриването на Комисията за досиетата и защитата на кадровите офицери на Държавна сигурност, които за кратко време бяха издигнати на възлови длъжности във Външно министерство.

Какво постигате с изваждането на скелетите от гардероба – имам предвид както Вашето писмо, така и назначенията?

Повечето млади хора нямат никаква представа каква беше Държавна сигурност и каква дейност извършваше. Сега отново това стана важна тема. И който не е знаел сигурно ще научи. На практика аз бих благодарил на министърката за този малоумен ход и също на Вас, че повдигате тази тема.

Всъщност един от тримата кадрови разузнавачи във Външно е мой приятел. Именно това го запитах, след като научих, че е назначен на най-важната длъжност в министерството: „Защо ти е нужно да ти ядат кокалите?“

Според скромното ми мнение за вас е по-добре да се снишите и да си живеете пенсионерския живот. Много мина – малко остана. За какво са ви тези битки? Вие не само, че не помагате на Четворната коалиция, а й пречите. Ако до изборите много хора бяха подведени за какво става въпрос – вече все повече хора научават.

Пишете спомени, нищо лошо няма. Но не бутайте последните по-млади ченгета (и те вече хич не са млади) на ръководни длъжности. Защо наистина ви е нужно всичко това?
Добронамерен съм!