ПП загубиха ума и дума

0
780
Асен Василев

Станали са неузнаваеми, липсва познатата ни вербална агресия, която беше толкова характерна за тях

Калина Андролова Снимка: БНР

Калина Андролова, фейсбук

Политическите лидери са най-наясно с този факт. Затова са толкова подозрителни. Само новичките от ПП се бяха объркали, че са харесвани от тези, които се представят, че ги харесват или са принудени да ги допускат да участват в играта.

Има някаква промяна в поведението на ПП. Напълно изчезнаха, кампания практически не провеждат, загубиха ума и дума. Станали са неузнаваеми, липсва познатата ни вербална агресия, която беше толкова характерна за тях. И правилно. Като си отворят устата и политическите им врагове ги посрещат с опция за повдигане на обвинения.

Чакаме творческа кампания от Лена и Венеция, ама нещо се бавят девойките. Асен и Кирил са забили носовете в земята и се опитват да разберат какво им се случи през последните няколко години и застрашени ли са придобитите финанси. Особено Асен почти не съществува в предизборното политическо пространство. Това означава, че добре са го придърпали ГЕРБ и ДПС, докато беше финансов министър, и сега няма опция за движение. На всяко гъкване, се отговаря с реална възможност прокуратурата да им напомня, че липсата на агресия е най-здравословото поведение отсега нататък.

ПП направиха прекалено много грешки, включително с Радев, техния създател. По-умните от тях го инструментализираха ситуационно и сега им разказват играта по всички фронтове. Нито един човек не е непотребен. В политиката, както и в службите, това е водещо правило. Не губи хора, камо ли пък да нариташ някой от самовлюбеност и нехайство. Ако забелязвате, БСП и тя така си отива. От пристрастяване по разделите, от констатации, че този или онзи не е фен…

Може да бъде изображение с окапи, елен и текст, който гласи 'cиe3A6y- Your foll follower always your fan! is not'