Радев за кокорчовците: Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко

0
246
Румен Радев Снимка: кадър

Определени кръгове нагнетяват лъжи и напрежение срещу служебния кабинет още от първия му ден, преди да е обявил някакви намерения и действия, обяви президентът

Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко. Така беше и след Борисов, така е и след Петков, коментира нападките на Кирил Петков президентът Румен Радев.

„Определени кръгове нагнетяват лъжи и напрежение срещу служебния кабинет още от първия му ден, преди да е обявил някакви намерения и действия“, добави той.

Там, където пиарът е бил повече от работата, наследството винаги е тежко. Така беше след кабинета „Борисов”, така е и след кабинета „Петков”, който смело обяви датата 30 август да се изкарат акт 16 при огромна несвършена работа, маса забележки, маса несвършени неща и всичкото това, аз ви уверявам, че въпреки тежкото наследство, което се заварва, и документално, и в техническо отношение, служебното правителство ще направи максимумът това да стане възможно най-скоро, защото аз много ясно съм заявил отдавна и мой, и на служебното правителство е приоритет диверсификацията. Ще стане, но иска много работа, за да се навакса пропуснатото“, е мнението на държавния глава.

„Решаването на тези кризи изисква точни оценки и решителни действия и аз приветствам отговорните и своевременни действия на правителството за осигуряването на газ“.