Рашков винаги е активиран от създателите си, дойде ли време да се дестабилизира държавата

0
330
Бойко Рашков разпуска преди 20-ина години на купон на Васил Божков. Снимка: фейсбук

Не ми се мисли, ако този мракобесен тип остане на поста си

Владимир Зарков, фейсбук

Два протеста, две снимки
и едно сърдито старче с
власт – Бойко Рашков.

Тъжно е да си прав по тъжни теми. Защото да си прав не намалява тъгата, а само увеличава мъката.

Десетки пъти казах, че Бойко Рашков за България е и тъга, и мъка. Той винаги бива активиран от създателите си, дойде ли време да се дестабилизира държавата, дойде ли време за мъката българска.

Навремето, преди 4-5 години в тази държава най-накрая се появи воля България да бъде отклонена от пътя на догановизма. Да се сложи точка на зависимостта й от един агент на ДС и аверите му в Библиотекарския.

И тогава Бойко Рашков бе изкаран на амбразурата да брани Доган. Да брани ДС. Готвел се арест за Меди, щял да рухне етническият мир у нас, посегне ли се на ДПС. Опорка, която десетилетия държи Доган недосегаем. После Гестапото и прочие весели прякори продължиха думите на Рашков. Което пък впоследствие го превърна в имотен крал, но за това друг път.

Сега Рашков отново е активиран. Може би за последно, с оглед възрастта му. Затова и той е като едно сърдито старче с власт. Обижда, уволнява, наранява, стресира, узурпира, контролира, генерира мъст. Когато обаче си стар и зъл, винаги правиш нещо непремерено. И тога ти лъсва милиционерският нрав.

Преди няколко дни Съдбената палата на България беше обградена от шайка протестиращи, прехранващи се с това да крещят срещу Гешев и Борисов неща, които радват господарите им. Разпопеният Нафърфорий, позамогналите се майки без деца (до тях), Йоло Денев и още няколко такива четвъртокилометровци не само обградиха палатата, но и нахлуха в нея. Барикадираха се пред кабинета на главния прокурор и обявиха, че няма да го пуснат повече на работа.
Те, безхаберниците! Те, безработниците! Те превзеха светая-светих на правото – старата Съдебна палата!

Във всяка нормална страна МВР министърът да е реагирал на момента. И тези куку и пипета на Румен Радев щяха да бъдат въдворени кой в арест, кой в лудница. Вместо това Бойко Рашков си пиеше ракията и се радваше на простотията.

В петък президентът на федерацията по ММА Станислав Недков влезе в Спортната палата, КЪДЕТО МУ Е ОФИСЪТ! Не е нахлувал, не е изривал. След това се качи пред кабинета на министъра и настоя да го приемат заедно с над 50 засегнати от думите на некадърния Антон Кутев деца и родители. Стъки и министърът говориха 20 минути, редувайки силен с нормален тон, но накрая стигнаха до единогласие: АНТОН КУТЕВ Е ИЗЛЪГАЛ! След което Недков и състезателите му се качиха в… офиса си.

Във всяка нормална държава МВР министърът щеше да е разпоредил проверка на Антон Кутев за разпространяване на откровени лъжи, с които създава напрежение в обществото. При това говорейки ги от позицията си на държавен служител. Вместо това днес /вчера – бел. ред./ Стъки бил извикан в някакво районно да пише показания! Какво е правел в своя офис!

САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ!

Бойко Рашков е все още само служебен министър, но си позволява да репресира българските граждани, когато и както реши.

Не ми се мисли, ако този мракобесен тип остане на поста си, какво ще настъпи в София! Който може да мисли, ще е в ареста, който може да говори – в затвора, а под прозорците ще има навсякъде по един разпопен Нафърфорий, който да ни напомня, че сме в режима на Рашков.