Съюзът на съдиите със семинар за признаване на пола при транс хора – вероятно това е част от Великата съдебна реформа

0
92
Снимка: фейсбук

Не изостават и от Министерството на културата, които с близо 100 000 от нашите данъци финансират някакъв извратен ЛГБТИ проект

Виктория Георгиева Снимка: фейсбук

Виктория Георгиева, фейсбук

Съюзът на съдиите в България се занимава с провеждането на семинари на тема: „Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики“, редом с фондация „Билитис“.

Вероятно това е част от ВСР (Великата съдебна реформа), за която ни проглушиха ушите през последните години, а пък една партия, базирала цялата си реторика на това, вече няколко пъти успява да се промуши в НС.

Не изостават и от Министерство на културата, които с близо 100 000 от нашите данъци финансират някакъв извратен ЛГБТИ проект, долнопробна порнография, в която „драг кралици“ (ХАХАХА) се кълчат полуголи, а ние пък продължаваме да събираме пари за детски линейки и кувьози.

За да е пълна пародията, един от ЛГБТИ активистите публично заплашва пианистка, позволила си да зададе въпроса „Нормално ли е това да бъде финансирано от Министерство на Културата?“ – „Имам мисия – да те смачкам професионално, ще пиша на всичките ти партньори, които финансират всяко твое нещо“.

Вероятно това е промяната…