Съвсем се разпасаха! Максим Генчев от „Мутрите“ към журналистката Бойка Атанасова: Дръж се прилично и посочи коя е родината ти!

0
1774
Максим Генчев

Поводът – безобиден пост във фейсбук

Бойка Атанасова

Депутатът от партията с думата „мутри“ в името Максим Генчев нападна грубо и просташки журналистката Бойка Атанасов във фейсбук. „Дръж се прилично и посочи коя е родината ти“, написа Генчев под пост на кореспондентката на „Труд“ в Гърция. А той е съвсем безобиден: „Хубаво. Гърция маха карантината от утре. България няма ли да направи подобен реверанс към желаещите да я посетят? За ваксинирани питам, с тест е ясно.“

Генчев, който призовава Атанасова да си стои в Гърция, написа преди дни в свой пост: „Неглижирането на емигрантите ни ще унищожи България!“ Е, как да му вярваш.

Това е втора изцепка на представител на новата петорна коалиция по адрес на журналист. Преди дни Тошко-Крум атакува журналиста от Ново тв Благой Цицелков заради неволна грешка. Йорданов напомни, че ако Крумовите закони действаха и днес, щяха да липсват части от тялото на Цицелков.

Ето реакцията на „лицето на промяната“ и последвалия спор с Атанасова. През цялото време Атанасова говори на „вие“ на мастития режисьор, докато той се обръща към нея на „ти“.

Maksim Kolev Genchev
Кога ще спреш с тези унижения спрямо България?! Стой си в Гърция и си живей.
Boyka Atanasova Моля? Един въпрос задавам, а не унижавам! А къде ще стоя е мой избор и право по конституция, г-н Генчев. С какво право ме гоните от Родината ми?
Maksim Kolev Genchev
“Хубаво. Гърция маха карантината от утре. България няма ли да направи подобен реверанс към желаещите да я посетят? За ваксинирани питам, с тест е ясно.”
Boyka Atanasova
За втори път питам: Къде е унижението и с какво право ме гоните от Родината ми?
Maksim Kolev Genchev
Дръж се прилично. Посочи коя е Родината ти? И кой откъде те гони ?
Boyka Atanasova
Не сте ми родител, за да ми размахвате публично пръст! „Стой си в Гърция и си живей“, е написано от вас. Ако някой се държи неприлично и деспотично, със сигурност не съм аз. Интересно, докъде ще стигнете.
Maksim Kolev Genchev
обръщението : “България няма ли да направи подобен реверанс към желаещите да я посетят (Гърция)?“

Nikolay Stefanoff
Boyka Atanasova Свиквайте… Това е новото „нормално“. Заплахите към журналисти от народни представители вече са ежедневие – ФакТ! Дори от депутат, който е влезнал в НС с по-малко гласове от „Бат Сали“, който влиза през 2014г. с 864 гласа.
Galina Asenova
Maksim Kolev Genchev Господине, къде пък видяхте унижение тук?! Дъщеря ми учи в Германия и заради малоумните здравни мерки у нас, и факта че за германците България е в червен ковид списък, вече трети месец не може да си дойде! Ако получаването на немск…
Boyka Atanasova
Maksim Kolev Genchev да посетят България. Поне се информирайте, преди да се
Nikolay Stefanoff
Boyka Atanasova Радвайте се, че ЗАПЛАХАТА все пак бе само за изгонване… Защото други ваши колеги ги заплашиха с рязане на части от тялото, по „Крумовите закони“…

Dimitrinka Petrova Boyka Atanasova Нали е от групата на Манолова и Дончева.Те в момента колят и бесят в България.