Севделина Арнаудова: За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с мен и семейството ми

0
331
Севделина Арнаудова Снимка: фейсбук

Такиви джипове имаше в гаражите на няколко министерства

Севделина Арнаудова, фейсбук

За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво.

За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такива джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на Булгартрансгаз. Но проблемът не е в джипа, а в човека – тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове – пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта „Балкански поток“, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша.

#ОставкаАматьори