Скандал! Депутатът Ицо Хазарта показа среден пръст в залата на парламента

0
115
Хазарта показва среден пръст в пленарна зала.

ГЕРБ посрещнаха вицепремиерката Калина Константинова с плакати „Оставка“

Рапърът Ицо Хазарта, избран за депутат от „промяната“ показа среден пръст пред камери и фотоапарати в пленарна зала докато ПГ на ГЕРБ искаше с плакати оставката на вицепремиерката Калина Константинова.

Групата на ГЕРБ посрещна вицепремиерката Калина Константинова при влизането ѝ в пленарна зала с плакати „Оставка“.

Тя бе извикана, за да обясни създалия се безпрецедентен хаос с украинските бежанци, празните автобуси и влакове. От ГЕРБ са категорични, че Константинова трябва да подаде оставка за проваления план за закрила на бежанците.

Докато виждаше плакатите „оставка“ Константинова отчете, че били създали импровизиран детски кът и сложили книжки в празните автобуси и влакове за историята и традициите на България, преведени на руски език.

Бежанците за които отговаряше ГЕРБ живяха месеци наред в далеч по-лоши условия и затова отказвам точно от вас да получавам уроци по хуманност“, обяви изнервена Константинова, като визираше мигрантите от Сирия и Афганистан.

Константинова пък благодари на екипа си за отлично свършената работа, избегнатата хуманитарна криза и в Деня на Ботев делата били по-важни от всичко казано.

Останах изненадана, че отново намесихте ГЕРБ в несправянето си с бежанската вълна. Може би е защото точно вие бяхте съветник на Румяна Бъчварова по темата, когато тя беше министър и отговаряше за бежанската вълна тогава. Единствено доброволците и общините заслужават адмирации за свършеното. Нито вие или правителството може да се похвали с напредък или по-добро отношение към бежанците от Украйна. Само веднъж посетихте Варна, предимно ползвайки това мероприятие в началото на кризата. Обявихте, че в Елхово и Сарафово са настанени близо 600 души, от близо 50-те хиляди бежанци, колко очаквате да бъдат преместени и има ли решение тези хора да бъдат настанени в държавни бази? Това е важно, защото по този начин вие ще лишите всички държавни служители от планираните им почивки, хора които си плащат данъците и вашата заплата?“, запита Десислава Атанасова.