Слави Трифонов е комплексар и празна опаковка, а Лена Бориславова била лидер според Кирил Петков

0
254
Кирил Петков
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

Съпредседателят на ПП призова техните опоненти да дават всичко, което ги притеснява, на ДАНС и прокуратурата

„Това е човек, който е в свободно падане. Той се провали като шоумен, като политик, свали си собственото правителство, гласувайки с ДПС и ГЕРБ. Оказа се, че е един голям комплексар. Да тръгнеш да замахваш към жена – тя е много силна, лидер, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари шумен шамар обратно към Слави и му каза – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята“, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред Би Ти Ви по повод песента на сценаристите на шоумена по адрес на бившата началничка на кабинета на Петков – Лена Бориславова. Според него „Продължаваме промяната“ се е обединила зад Лена.

В последните дни римейкът предизвика вълна от бурни реакции по социалните мрежи.

Самата Бориславова заяви, че ще съди екипа на Слави Трифонов заради обидната песен.

ГЕРБ/СДС

Съпредседателят на ПП призова техните опоненти да дават всичко, което ги притеснява, на ДАНС и прокуратурата. Така се изчиствал теренът. Според него последните три месеца били прекарани „в обяснения по „фалшиви твърдения с голяма повторяемост, за да не може да се излезе във важните неща“. Той обясни, че се били преборили да няма пълно затваряне на централите.

„Нашата теза е, че ако се направи заедно с Гърция и Румъния и те кажат, че тези централи били важни за региона, трите страни имат шанс”.

Съпредседателят на ПП поздрави всички спасители и бил щастлив, че до края на януари щяло да има медицински хеликоптери. Петков заяви, че вчера се огледал в пленарната зала и видял, че няма въпроси или критика към техните политики в декларацията.

„Тези приоритети не искаме да ги дискутираме” – поне това да ни бяха казали, смята той. ПП ще върнат мандата на Радев в понеделник – 9 януари. „Готови сме да предадем декларацията като основа на следващите“, посочи Кирил Петков.