Срамно и плашещо е двамата менте натовски генерали да не са измъцали една дума срещу Лукашенко

0
409
Стефан Янев и Румен Радев

Слави Трифонов и на следващите избори няма да направи правителство, за да остане хунтата на власт

Милена Фучеджиева Снимка: фейсбук

Милена Фучеджиева, фейсбук

Нито Румен Радев, нито премиерът Стефан Янев досега /около 11 часа днес – бел. ред./ не са измъцали една дума срещу терористичната акция на Лукашенко. Това е срамно и плашещо. Отвличане на цял самолет с хора, за да бъде отвлечен и затворен журналист, неудобен на диктатор, е прецедент. Такова нещо никога не се е случвало.

И ръководителите на България, която е европейска държава и член на НАТО, мълчат, но дрънкат наляво и надясно за подслушвания, за които досега не е излязло едно доказателство. Тия двамата менте натовски генерали вече са напълно ясни. Те представляват фалшиво проевропейска военна хунта начело на България, която тайно подкрепя диктатор и съюзник на Путин.

И Слави Трифонов, и на следващите избори няма да направи правителство, за да остане хунтата на власт.  Той работи за антиевропейските сили в България, вече няма съмнение. Доизгонете и малкото останали млади и относително мислещи хора от България. И „Да, България“, ако и на следващите избори отново направи мили очи на Трифонов за съставяне на правителство с него, тя се заявява като про-Путинова, антиевропейска и антидемократична партия.