Станислав Балабанов: Кирил Петков и Лена Бориславова ни убеждаваха, че ще имаме 4 пъти по-евтин газ

0
271
Станислав Балабанов
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Николай Димитров - ГЕРБ/СДС

ПП налагаха едноличен начин на управление на страната, казва депутатът от ИТН

Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите, на измамите, които благодарение на Христо Иванов лъснаха пред обществото, след като “Демократична България” сами се излъчиха на живо. Това каза за Нова телевизия депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„Всъщност българските граждани видяха как изглежда политиката отвътре. ИТН няма място в такава коалиция, защото те са „от страната на истината”. След такъв тип разговори и споделяне тук в НС нямахме друг ход освен да сложим край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат, на коя страна да застанат – на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време”, каза още Балабанов.

“Нямаше комуникация, налагаше се едноличен начин на управлението страна на “Продължаваме Промяната”. ПП лъгаха толкова много време българските граждани. Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ни убеждаваха, че ще употребяваме четири пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалиционно споразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично”, допълни Балабанов.

“НС с тази уродлива форма на лицемерие от страна на партии, които управляваха заедно доскоро, трябва да приключи по най-бързия начин“, коментира Балабанов.