Страх тресе СС! Човек на Борис Бонев блокира справедлив граждански протест в Овча купел

0
216
Активистът на "Спаси София" Неделков, посочен със стрелката, шеф на Столичния инспекторат.

От Инспектората пращат сигнали до СДВР…по Вайбър

Активистът на „Спаси София“ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората към Столична община, се опитва да блокира гражданския протест тази вечер с мотив…че организаторите трябвало да им пишат по Вайбър. За въпросният Неделков няма никаква информация, освен, че е партиен активист на „Спаси София“ на Борис Бонев.

Видими са и резултатите от работата му-в средата на месец март клоните от първия сняг все още са непочистени. Това не е изненадващо на фона на това, че от Инспектората явно не признават официално подадени документи и сигнали в електронната система на Общината, защото ги предпочитали…на хартия. Да! Иновативните млади “спасители” не признават електронната система за граждани.

Новите управляващи обяснили на организаторите на протеста, че са препратили заявлението за протеста към СДВР…по Вайбър. Което от полицейската институция определиха като “крайно несериозно”.

От СДВР са уведомили организаторите на протеста, че от тяхна страна има разрешение на протеста и осигурено полицейско присъствие, но все още чакат становището на Инспектората, оглавен от хората на Борис Бонев.

“С цялата си наглост “гражданските активисти” от партията на Бонев правят опит за умишлен саботаж на справедливия протест на хората от квартала ни”, коментираха жители на Овча купел, които са още по-решени, че мирен протест тази вечер ще има! “Протест под надслов „Овча купел – без страх и насилие“ обединява исканията на жителите от района, които години наред чакат районният кмет от „Демократична България“ да изпълни предизборните си обещания и да упражни контрол върху прииждащите в бежанския център чужденци. Хора от квартала споделят, че бежанците от години създават конфликти, нападайки млади жени и студенти от НБУ. Но реакция от отговорните институции няма!“ ​​​​​​“Да се съберем на 12.03.2024 г. в 18:30 часа на паркинга на метростанция „Мизия“, призозават организаторите.