Тома Биков: Това правителство го свали арестът на Бойко Борисов

0
112
Тома Биков Снимка: архив

Щом ние и Румен Радев имаме мнение, че правителството не се е справило, то действително не се е справило, коментира депутатът от ГЕРБ

Трябва възможно най-бързо да се върви на избори. Госпожа Корнелия Нинова направи всичко възможно правителството да падне. Щом ние и Румен Радев имаме мнение, че правителството не се е справило, то действително не се е справило. Това каза в кулоарите на парламента Тома Биков, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

„Г-жа Нинова колко стратегически решения подкрепи и колко спря? Не може да ни обвиняват, че ние сме свалили правителството. Това правителство го свали арестът на Бойко Борисов. Нямаха програма. Надявам се в следващия парламент да се държат като политици, а не като самодейци“, каза още Биков.

„Готови сме за избори от деня на предишните. Колкото по-бързо отидем на избори, толкова по-добре. 2 октомври е първата възможна дата. Не трябва да има никакво бавене. Заговорът за сваляне на правителството беше между Корнелия Нинова и Кирил Петков. Щом и ние, и г-н Радев имаме сходна оценка за това правителство, означава, че то не се е справило. Не сме ние тези, които ще носят отговорност, че не се е справило с работата си, макар че някои от тях изглеждат, че нямат 18 години“, допълни Биков.