Тошко като отвързан, громи протестърите в туитър, усъмни се дали Христо Иванов може да мисли

0
1800
Тошко Йорданов Снимка: Новини.бг

Обвини ги в политическо късогледство

Тошко Йорданов като началника си Трифонов избра социалните мрежи, за да отговори на критиките на политици от партиите на протеста срещу начина, по който беше представено правителството на ИТН.

Профилът на Йорданов в Twitter е пълен с постове срещу лидера на ДБ Христо Иванов и лидерите на другите протестни партии, защото не са одобрили правителството.

Христо Иванов вчера коментира, че предложението на Слави Трифонов за кабинет шокира страшно много хора – и като начин на действие, и като съдържание, и като персонален състав.

„Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли…“, отговори му в Twitter Тошко Йорданов.

„С тъга наблюдавам чудовищното късогледство и министерски мечти на т. нар. “политически лидери”. Ок!“, „Ако не беше ИТН тиквата щеше още да е премиер! Не хващате ли реалността?“, поства още той и добавя: “ Пак да припомня защо Тиквата не е премиер! Разбирате ли накъде ви бия? ЦИК при 100% обработени протоколи: „Има такъв народ“ печелят изборите. Партията на Слави Трифонов води и при вота в чужбина“.