Тротинетката: Тръгнах да се беся, но чаршафът се развърза, пробвах да си срежа вените, но полицаят ме спря

0
341
Снимка: 24 часа

Вързаното като куче момче в Пловдив трябвало да е роб, а Емили – зла господарка. Съдът остави в ареста тримата обвиняеми за гаврата

Покорен роб и зла господарка. Това бил сюжетът на скандалния клип, в който Емили Тротинетката командва като куче болно момче в пловдивски мол.

Първоначалният план за видеото бил момчето със специални образователни потребности да играе роб на Емили , а тя – лоша господарка, каза пред Пловдивския окръжен съд прокурорът по делото Костадин Паскалев, където тримата задържани искат промяна на мярката им за неотклонение. Впоследствие било решено 20-годишният Денислав да бъде заснет като куче.

„Не знаех, че става дума за оскверняване на личността“, казала пред разследващите Емили, чието име по документи е Даниел Йорданов.

В съда плаче и трепери по време на цялото заседание, и дори каза на адвокатката си, че ще се самоубие.

Тя, както и Чеченеца и Тошо Куката, бяха докарани под конвой в пловдивския съд, който трябваше да определи мерките им за неотклонение.

Направих 2 опита за самоубийство в ареста, каза Емили Тротинетката.

„Първия път опитах да се обеся с чаршаф, но той се отвърза и паднах. След това пробвах да си прережа вените, докато бяхме в дворчето на разходка, но полицаят ме спря“, разказа Даниел Йорданов, както е рожденото име на Тротинетката.

Емили казала пред разследващите, че всичко в клипа с вързаното като куче момче било за веселба.

„Това е шоу между нас си, за наше забавление. На друг клип момчето ме язди като кон“, обясни друг участник във видеото Петко Караилиев-Чеченеца. Третият обвиняем – Тодор Чалъков-Куката, също подчерта, че момчето е било съгласно. Свършили са една голяма простотия и това е. Престъпление няма“, каза адвокатът му Георги Кутрянски.

Съдът остави в ареста Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца./24 часа