Външно министерство рекламира вота с луканкова торта, докато зам.-министър от квотата на ДБ брани Радев

0
379
Поста на външно министерство във фейсбук.

Вместо информация за гласуването зад граница ни предлагат кулинарни състезания

Простотиите на временното правителство на Румен Радев по организацията на изборите достигат невиждани висоти. Вместо да научим как вървят изборите зад граница официалната страница на Министерство на външните работи във фейсбук ни информира с текст и снимки….за кулинарно състезание. Ето текста: На избори и като на кулинарно състезание. С добро настроение и дори авторски ястия преминава днешният изборен ден във Великобритания, където зад граница са разкрити най-голям брой секции – 132. Солена торта от българска луканка приготвиха в СИК Ийлинг 3 и Хароу. Шоколадовият сладкиш на СИК Арма също не е за подценяване. Добър апетит!

Същевременно заместник-министъра на външните работи Зарица Динкова, назначена с протекциите на Демократична България като част от Зелено движение, громи опонентите на Радев във фейсбук по скандала с Украйна, в който президента обяви за руски.

Поста на зам.-министъра на външните работи.
Зарица Динкова

Той е военен, все пак. Да не елементаризираме. По военна логика сега е окупирана територия от Русия де факто, а не де юре. Това има предвид и е повече от ясно, пише Динкова в социалните мрежи. Не става ясно това нейна лична позиция ли е или на министерството.