„Възраждане“ връща третия мандат за правителство, ако президентът го връчи на партията

0
40
Снимка: архив/Дневник

Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене, смята Костадин Костадинов

Ако президентът връчи третия мандат на „Възраждане”, от партията ще го върнат обратно още в същия момент. Това написа Костадин Костадинов в личния си профил във Facebook.

„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството веднага ми се обадиха, за да поканят „Възраждане“ на консултации утре във връзка с връчването на мандатите за съставяне на правителство”, написа той.

„На президента ние ще кажем само две неща – ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз начин да действа и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че ако даде третият мандат на нас, ще му го върнем обратно още в същия момент. Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за изход от политическата криза е само едно – нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре!”, добавя лидерът на „Възраждане”.