„Възраждане“ зове за щурм на парламента, ако се състави правителство

0
139
Костадин Костадинов

От партията обявиха, че държавата се тласка към гражданска война. Костадинов и депутатите му няма да пускат ПП и ДБ на трибуната

Ако има правителство с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, „Възраждане“ ще призове за бунт пред парламента. „Ще ви призовем да излезем заедно пред Народното събрание и да влезем заедно вътре!“, заяви Костадин Костадинов в лайф на фейсбук профила си.

Той повтори заканата си депутатите му да пречат на всякакви опити на политици от ПП/ДБ да се изказват от трибуната на парламента и обяви, че страната се тласка към гражданска война.

Костадинов не спести епитети към политическата класа, включително „национални предатели“, „фашизирани инфантили“, „подчовеци“, „позорни типове“, „изверги“, „утайка“, „невъзпитани елементарни същества“, „срам за човешкия род“.

Лидерът на „Възраждане“ навърза атентата срещу главния прокурор, убийството на Къро в Южна Африка и смъртта на адвокат Асен Джингов от кантората „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“, в която работеше Лена Бориславова. Костадинов приписа трите смъртни случая на новия американски посланик и заяви, че вероятно се готвело и нещо срещу него./Tribune.bg