ВМРО започва разговори с НФСБ за общо явяване на изборите

0
339
каракачанов
Красимир Каракачанов

С „Атака“ и Марешки няма да преговарят

В понеделник ще говорим с НФСБ за евенутална коалици на изборите, заяви пред журналисти лидерът на ВМРО и вицепремиер в оставка Красимир Каракачанов.

„Контактите с Валери Симеонов и НФСБ не са спирали. С Волен Сидеров нямаме връзка от година – той беше причината за торпилирането на коалицията „Обединени патриоти“.

С КОД и лидера на партията Петър Москов не са водени разговори за коалиция на предстоящите избори, но има нормален диалог.

„И политиците, и гражданите си направиха определени изводи от миналите избори и неуспешния опит да се състави правителство“, смята лидерът на ВМРО.

„Сега всичко е въпрос на разум и проявяването му. Изводът е, че трябва да мислим, преди да гласуваме. 30 години гласуваме на база на емоции – играем тото, така няма какво ново и по-хубаво да ни се случи“, съобщи Каракачанов.

„Надявах се, че политиците ще имат консенсус и диалог и нормално работещо правителство. Сега какво? Избори до дупка? Никой не е готов – трябва да се загърби личния егоизъм. Има смисъл от партии, ако те работят за държавата“, категоричен бе военният министър в оставка.