ДПС се регистрира за местните избори, Карадайъ зове за обединение

0
32
Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски Снимка: 24 часа

В кампанията трябва да ползваме технологиите, но да не оставаме само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални, заяви лидерът на движението

ДПС се регистрира за участие в местните избори.

Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до хората. Общинските съвети, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората. От тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Това заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Някои хора предвиждат кампании и комуникации във виртуалните полета, което не е лошо. Трябва да ползваме технологиите, но да не оставаме само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални. Живият контакт с хората е много важен, защото тези, които си градят комуникацията и кампаниите в полето на виртуалното и остават там, губят живия контанкт с хората и реалните проблеми на хората остават виртуални за тях, коментира лидерът на ДПС.

Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в арена на битки, противопоставяния и разделения. А да търсим формулите за обединение и конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората. В тези времена е нужно обединение. Време е за ново начало. Време е за обединение, не за разделение и противопоставяне на всяка цена, както някои партии се опитват да правят, подчерта Карадайъ.

По думите му от днес започват номинциите за кандидати.