Внушения и дезинформация покрай изказване на Дани Каназирева

0
350
Снимка: фейсбук

Пределно ясно е какво иска да каже, ако се прочете цялото изречение

Виктория Георгиева Снимка: фейсбук

Виктория Георгиева, фейсбук

Едни от най-страдащите, че едно от любимите им НПО-та ни е поставило на 112 място в класацията си, целенасочено отправят внушения и дезинформират. Липсва им само „Шок!“, „Скандално“ и т.н., но с темповете, които действат, скоро очаквам и това.

Да, Дани Каназирева казва: „Дори да махнете политическите дела от спецпрокуратурата, не посягайте на организираната престъпност, защото ще настане хаос“. Явно на доста хора им трябва допълнително разяснение, макар да е пределно ясно, че тя коментира вероятността това да засегне и делата, свързани с организираната престъпност.

– – –

Виктор Димчев, фейсбук

Хора, които са гласували за Кирил Петков, нямат право да броят лапсусите на Дани Каназирева. Едно е да грешиш според езика, друго е да си толкова прост, че да не си казвал две последователни свързани правилни цели изречения в кариерата си.

– – –

/Депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева днес стана жертва на фалшиви новини и монтирани видеа от страна на „Дневник“. Цялото изречение и изказване на народния представител бяха умишлено изрязани, което предизвика вълна от коментари в социалните мрежи – бел. ред./