Замесеният във фейка на ПП: Ще заведа дело и ще даря парите на пострадалото момиче от Стара Загора

0
476
Набеденият за насилник Радослав Георгиев.

Бях на протеста и за да потърся лицето Атанас Михнев, който цял ден се опитва да окаля името ми, разпространявайки фалшиви новини и откровени лъжи, написа Радослав Георгиев

Замесеният във фалшивата новина разпространена днес от бившия депутат от ПП Атанас Михнев, Радослав Георгиев пусна видео от протеста, който се проведе в Стара Загора.

Бях на протеста в подкрепа на моята съгражданка, заедно със стотици жители на Стара Загора, с кмета Живко Тодоров и десетки представители на ГЕРБ и на МГЕРБ“, написа Георгиев.

Той допълни, че за пореден път заявява ясно и категорично, че осъжда жестокостта, проявена умишлено срещу това младо момиче и призова за справедливост.

Бях тук и за да потърся лицето Атанас Михнев, който цял ден се опитва да окаля името ми, разпространявайки фалшиви новини и откровени лъжи! Не познавам мъжа, нарязал 400 пъти невинно момиче. Остро осъждам тази и подобни на неговата прояви! А срещу лицето Михнев и срещу всички, позволили си да ме оклеветят, незабавно ще заведа дела“, написа още Радослав Георгиев.

Парите, които ще получа от клеветящите ме, ще преведа незабавно на пострадалото момиче от Стара Загора!“, допълни още Георгиев.