Жесток раздор при Мутрите. Дясната ръка на Манолова зове да не се гласува за „обратното адвокатче“ Хаджигенов

0
943
Николай Хаджигенов

Обичаме традиционните ценности и не харесваме предателите, написа Тихомир Василев

Жесток скандал зрее в редиците на Мая Манолова и нейните „Мутри“. Оказва се, че най-близките ѝ хора, които се водят лица на партията, не само не могат да се понасят, но и вече се нападат публично, пише Tribune.bg.

Дясната ѝ ръка Тихомир Василев написа ожесточителен пост срещу адвокат Николай Хаджигенов. „Това адвокатче се мисли за връх и определя кой и как ще влезе в парламента“, написа Василев в свой пост във фейсбук. По думите му Хаджигенов „споделя обратната страна на нещата“ и призовава феновете на „Мутрите“ да не гласуват за него, защото те изповядвали традиционните ценности, и го нарича предател.

Причината за раздора е коментар във фейсбук на Хаджигенов под пост за друг техен сподвижник – Светослав Трайков. Самият Трайков е бил в редиците на ГЕРБ и дори е опитал да влезе с тях в парламента, но не му се е получило. Според Хаджигенов и Трайков, и Василев няма да успеят на предстоящия вот.

Скандалът в „Мутрите“ се разраства, като се вижда, че феновете на партията никак не одобряват Хаджигенов и воплите му в България да се признаят гейбраковете.