Пиарка на „промяната“ пратила Киро и Асен пред затвора

0
336
Асен Василев и Кирил Петков са разследвани от Софийска градска прокуратура. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Същата осигурила и изявата на Радостин Василев в Би Ти Ви като „право на отговор“

Пиарката на „промяната“ Константина Маркова, Ина, е измислила „гениалната идея“ Кирил Петков и Асен Василев да се снимат и дават изявления пред сградата на централния софийски затвор, научи Breaking.bg. Изпълнението на дуета породи много подигравки и скечове с „промяната“, както и въпроси защо Киро и Асен са пред сградата, а не в затвора.

Маркова е бивш служител на отдел „Корпоративни комуникации“ в Би Ти Ви. Назначена миналата година на граждански договор към Министерски съвет. Нейното име е сред проверяваните 62-ма съветници на Кирил Петков, Калина Константинова и останалата част от МС, за които са изхарчени над 1 млн.лева. Договорите им се проверяват от служебното правителство. Този на Маркова е за „услуги“, без да се уточнява какви.

След абдикацията на Дияна Дамянова, бившият кадър на Би Ти Ви стана пиар на „промяната“. Към момента, по мнение на специалисти, кампанията на Киро и Асен е пълен провал, най-вече имиджов. Изпълнението пред затвора пък е върхът на айсберга по тъпотия.

Според запознати Маркова е в основата на пробутването в Би Ти Ви за „право на отговор“, неофициална безплатна предизборна кампания, на предателя от ИТН и бивш спортен министър Радостин Василев. Той е водач на листата на „промяната“ в Габрово. Именно Маркова е оказала натиск върху Атнон Хекимян Василев да бъде пуснат в най-гледаното време, за да се обяснява за безобразията извършени от него в Министерството на младежта и спорта. Служебният министър Весела Лечева обяви днес, че дава всички договори на Василев на прокуратурата.