Активисти на БСП готвят блокада на магистрала „Струма“ (Допълнена ВИДЕО)

Планът е с няколко коли да се предизвика задръстване на пътя в час пик

0
2007
"Спонтанният" протест в Перник е организиран от БСП.

Мартин Мариов-Жабата от младежката организация на БСП организира „спонтанен протест“ и тероризира десетки шофьори

Партийно мероприятие, маскирано като „спонтанен“ протест срещу цените на горивата се готви от БСП-Перник довечера.

Целта е „народното недоволство“ с две-три коли да блокира пътя за магистрала „Струма“ в час пик, да предизвикат огромно задръстване на пътя, което да имитира „всенароден протест на хиляди българи“ срещу „системата“.

блокада
Мартин Мариов

Организатори на протеста са местни членове на БСП-Мартин Мариов, член на Националния младежки съвет на столетницата, Марио Богданов, също червен партиец и Елена Кръстева. Дамата е отстранена от ръководството на БСП-Перник заради скандали и побой, но остава редови партиец. Те организират членовете на столетницата от Перник да участват в протестите, маскирани като недоволни хора.

блокада
Елена Кръстева
блокада
Марио Богданов

БСП работят в тясна връзка с местните бизнесмени, хора на ВИС-2, Росен Русинов-Джуджето и съдружника му Ангел Христов-Анрито. Имената и на двамата са свързани с ДДС-измами, за което Breaking.bg писа вчера.

Има съмнения, че бизнесмените, собственици на голямата ремонтна база в Перник и няколко рудника в района, карат насила техни работници да се правят на протестиращи граждани. Журналисти от сайта Pernik24.com публикуваха видео от снощните „протести“ и блокирането на магистрала „Струма“. На кадрите се вижда организаторът Мартин Мариов и шепа хора, които терориризират десетки шофьори, като им блокират пътя. Ето видеото: