Как БСП организира „спонтанни“ протести

Мобилизирани са всички червени тролове и сайтове за фалшиви новини

0
1953
бсп
Съобщенията от централата на БСП.

Дават се указания с SMS-и

Указания с SMS-и за „спонтанни“ протести, организирани от БСП изтекоха в социалните мрежи.

В един от тях пише следното: Уважаеми другари, да подкрепим протестът на майките, с указания в колко часа и къде да отидат „протестиращите“. В 17,30 ч пред Министерски съвет днес и следващите дни.

Съобщенията по мобилните телефони са изпращани освен на организирани партийни членове на БСП и на майки с деца като таргет група.

Хората са учудени как организаторите от столетницата имат номерата на мобилните им телефони, за да ги агитират за протести.

кал
Протест на майките на деца с увреждания. СНИМКА: БИ ТИ ВИ

В съобщенията изрично се посочва, че трябва да се гласува за една партия, ясно коя.

Това за пореден път срива мита за „спонтанните протести“, подкрепяни от „хиляди граждани“. Личи се организационната закалка на БСП и мобилизация на нейни дебеловрати привърженици.

Намесата на хората на Корнелия Нинова предизвика разкол сред протестиращите майки на деца с увреждания и много от тях се оттеглиха заради факта, че беше „яхнат“ от столетницата. Както написа една от майките във Фейсбук: Протестът ни приключи с победа на БСП! В момента са мобилизирани всички налични „червени тролове“ и фалшиви сайтове за „новини“, които пълнят социалните мрежи с лъжи за пребити протестиращи и идването на американски войници, които щели да пазят правителството.