Напусналият шеф от „Възраждане“: Костадин Костадинов се скри зад четирима охранители

0
379
Костадин Костадинов /вляво/Снимка: фейсбук

Партията е еднолична частна фирма, обяви Владимир Павлов от Бургас

Шефът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, известен с прякора Копейкин, се скрил зад четирима охранители в Бургас, за да не се срещне с недоволните членове на партията, които напуснаха структурата, отвратени от управлението му. Това написа във Фейсбук Владимир Павлов, шеф на организацията на „Възраждане“ в Бургас. Ето неговото съобщение:

Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП“Възраждане“ в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!

Така най голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.

Напуснаха двама общински съветници в мое лице и Диян Георгиев – Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на патията, редовни членове и симпатизанти.

Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си.

Костадин широко прокламираше, че се крия от разговор и дебат, но аз проявих достойнство изготвих всички справки и документи за да докажа правотата си във връзка с обвиненията по донос на 17 засегнати членове на организацията и пристигнах на мястото на срещата, защото той широко разпространяваше из мрежата, че аз съм бягал от дебат.

И познайте!

Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника!

Що за мъжка постъпка?

2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него.

До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма „Възраждане“, наблюдавайте как постъпи с един от най активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите!

А тоз „лидер“ искал да управлява България?