„Отровното трио“ го закърши, търси доброволци в социалните мрежи

0
2892
Отровното трио го закъса за пари. Търси доброволци.

Явно няма вече спонсори на „спонтанните“ протести

Въпреки самохвалните изявления през последните дни за „въстания“ и народни революции, за 200 000 събрали се на площада срещу „хунтата“ „Отровно трио“ Хаджигенов, Минеков и Бабикян го е закъсало за „пушечно месо“ на протестите. Това става ясно от пост във Фейсбук на Николай Хаджигенов.

Той обявява, че се търсят „доброволци“ за протестите.

Ако искате да помагате координирано за събаряне на мафиотската власт и изграждането на нормална държава, попълнете формуляра по – долу и ние ще се свържем с вас, пишат от триото.

В електронния формуляр се иска имейл адрес,населено място, квартал, телефон и профил във социалните мрежи.

Явно парите от Дубай са свършили, а спонсорът Васил Божков се е покрил и не дава признаци на живот през последните седмици, коментираха запознати.

Това принуждава инициаторите на метежите и разрушенията в София да търсят доброволци, поради липса на средства за платени протестъри.

Хаджигенов, номеклатурчикът Минеков и бащата на сайтовете за фалшиви новини Бабикян вече са в открит конфликт с хората на Да, България заради погромите и ексециите в нощта на 2 септември.

Хората на Христо Лодкаря се дистанцираха от погромаджиите на триото. От три дни Иванов, който иначе не слиза от телевизионните студия се е покрил и не е отронил нито дума. Явно и там спонсорите са се оттеглили.