Пореден скандал с хората на Слави: Забраниха на кандидат-депутатите си да пишат във Фейсбук

1
1938
Тошко Йорданов нарежда пълна забрана на изяви във Фейсбук и медиите.

Тошко Йорданов нарича изборите „панаир“

Пореден скандал избухна с партията на чалгаря Слави Трифонов. След като вчера стана ясно, че главния сценарист и новоизлюпен партиен бос Тошко Йорданов, наричан Тошко Африкански заплашвал регионалните координатори да не гласуват с преференции, днес стана ясно, че босовете на „Има такъв народ“ забраняват на кандидат-депутатите си да пишат във Фейсбук.

Това става ясно от кореспонденция в социалната мрежа между партийния началник Виктория Василева, бивш шеф на младежкото СДС, после дясна ръка на Бареков и фенове на Чалгаря. В него Василева нарежда от името на Слави следното: Всички, които са кандидати-никакви медийни изяви, написано недийни, никакви политически позиции във Фейсбук и изобщо, известно време пълно мълчание!!! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ!!! Грамотността на дамата оставяме настрани.

Полуграмотният пост на Виктория Василева.

По-късно пак във Фейсбук Тошко Йорданов нарежда същото на кандидатите за депутати.

До всички, които са в листите. Слави каза никакво писане по фейсбук до края на кампанията. Медийни участия-само след съгласуване. Сега почва панаира да бъдем дисциплинирани, заповядва Йорданов.

Тошко Йорданов подремва в парламента.
СНИМКА: АГЕНЦИЯ ПИК

Очевидно от партията на Трубадура на чалгата са решили да се крият като мишки по време на предизборната кампания. Вече стана ясно, че новоизлюпените партийци няма да участват в никакви предизборни дебати по медиите и няма да дават интервюта. Явно „Има такъв народ“ ще провежда тайна, конспиративна предизборна кампания, в пълна нелегалност, коментираха членовете й.