Срам! Шефът на кабинета на Румен Радев плюе покойния президент Жельо Желев

Скандално изпълнение на Иво Христов

0
1461
президент
Иво Христов

Иво Христов атакува и БСП

Защо не !!? По времето на СДС започна масовата миграция, старата сграда едва побираше куфарите на заминаващите, тъй, че летището си струва да се свърже с това круширало трибуквие.

Това написа в профила си във Фейсбук началникът на кабинета на президента Румен Радев Иво Христов. Срамният коментар на Христов, стоял година и половина без достъп до класифицирана информация, е по повод предложението на политици от СДС до Радев софийското летище да носи името на първия демократично избран президент д-р Жельо Желев, починал през 2015 година.

президент
Изцепките на Христов във Фейсбук

Според началника на кабинета на президента Радев това било нередно. Неговото изказване е изключително скандално.

В същия дух Христов продължава с коментара си, но атакува и любимата партия БСП, издигнала Радев за президент.

Но пък по времето на БСП емиграцията заприлича на панически екзод, а при НДСВ мракът продължи..“, пише още началникът в президентството. Той предлага летището да се кръсти Бойко Борисов, защото премиерът отишъл на откриването на новия аеропорт в Истанбул и така обричал нашето летище.

Остава въпроса дали това е позицията на президента Румен Радев, който използва своя началник кабинет да оплюва първия демократично избран президент или е солова акция на Христов. Да припомним, че бащата на началника кабинета на Радев Христо Христов е служител на съветското военно разузнаване-ГРУ, ръководил резидентурата на РУМНО в Брюксел, пръв борец срещу НАТО и Европейския съюз.