Фал в ефир: Съратник на Христо Иванов го информира, че „тоя се е обадил на Маджо“

0
861
Христо Иванов

Лидерът на „Да, България“ станал за резил

Разговор, който не трябваше да става обществено достояние, влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста тази вечер.

Съратник (видеото не е с достатъчно добро качество, за да се каже със сигурност кой е мъжът, но има сериозна прилика с Димитър Ламбовски*) се доближи до лидера на „Да, България“ и шеговито поиска обща снимка.

Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва мъжът. И веднага след това докладва на Иванов какво се случва.

Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, заявява събеседникът и смущава Иванов, който в същото време предава на живо във Фейсбук.

Чакай сега, че правиме…“, прекъсва го Иванов.

Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“, упорства другият участник, а Христо Иванов започва да „Шшт“-ка и да дава знак с ръка.

После ще говорим“, съгласява се другият мъж.

Според публикация в профила на бившия евродепутат Николай Бареков „тоя“, който е звъннал на Маджо, по всяка вероятност е олигархът Иво Прокопиев.

* Димитър Ламбовски е бивш депутат от НДСВ – водач на листата в Стара Загора 2001 г. Собственик на най-голямото частно гробище в Бояна.

Още от 90-те години на миналия век името на Ламбовски се свързва с могъщата някога силова групировка СИК.