Бойко Борисов: Ние въведохме машинното гласуване, лоши „борисовки“ няма (Видео)

0
168
Борисов

Христо Иванов беше в коалиция с БСП, не ние, обяви лидерът на ГЕРБ

„Ние винаги сме поддържали машинното гласуване. Ние бърза работа нямаме, основната ни цел е направата на правителство, а не изборен кодекс за след 4 години“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг преди минути.

„Борисовки? Лоши Борисовки няма. Ние въведохме машинното гласуване“, добави той.

По повод бежанските вълни, които напоследък все повече се увеличават, Бойко Борисов заяви:

„Ние сме носители на промяната. Изчегъртахте за две години всичко и продължават безобразията. Преди две години нямаше шанс да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради некадърно ръководство избиха полицаите.“

„Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за Борисовите машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че трябва да ги е страх от машините. Христо, как убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, но това не го можеш колкото мен. Аз никога не съм бил в коалиция с БСП. Ти беше част от всички кражби. С кое право?“, добави Борисов.

Борисов конкретизира, че истинската отговорност пред партиите е да се състави техническо, кратко правителство, поне докато мине зимата.

„Не измествайте темата. Ще седнем и ще направим правителство. Вие обичате да спите до късно и затова един месец ви е нужен. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е сложно“, каза още той.