Борисов към управляващите: От ГЕРБ все ще остане нещо, но от вас няма да остане нищо (ВИДЕО)

0
908
Борисов във Враца

Такива като Да, България, БСП, ИТН, които потърква ръце, че след Борисов, ще омачкат и ГЕРБ, правят груба грешка, заяви експремиерът

Спокоен съм, да ви кажа. Първо си мислех, че целта съм аз, вече съм наясно, че целта сте вие, партията. Щото някои казал, че най-голямата опозиционна партия, но ние сме и най-голямата партия, другите са три. ГЕРБ не енай-голямата позиционна партия, тя е първата партия в момента. Нека да се явят пои отделно, за да видим разликите.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията във Враца.

„Какво се получи? Преливаха си електорат на базата на парите. Първи беше партията на Слави, но не можа. После смениха машините, направиха измамата, за да се получи нещо, което да може с другото нищо…

Да ме извиняват, но една славна партия като БСП да се срине под 10%. Ние сме основните политически опоненти на тази партия. Когато стартира БСП, той трябваше да се противопостави на тази партия. Или славната десница. Помните ли времето на СДС, Иван Костов, Евгени Бакърджиев. Това бяха опонентите.

Дясно, червено, синьо, либерали в средата. Сега ние какво имаме? На кой ще търсят отговорност след време? За нас е ясно. Благодаря за подкрепата.

Но препоръката ми е към вас, да се държиме заедно, да се държите заедно. И без петел ще съмне, като е ареста пак се съмва. Вие ги уплашихте. Вие -показахте, че и без лидер капитаните редовите членове могат да се самоорганизирта. Това е големия проблем, който видяха те“, каза Борисов.

„Те са уплашени точно от това. Те видяха жива и яростна партия на площада. И в момента още по-яростно става, защото виждат как през руски олигарси ще им крадат милиардите.

Бъркате в оценката. Те не са аматьори. Това са няколко човека, които се имат за елитарни. За тях всички вие сте плебс. Те са елементарни човешки същества. Те са там някъде високо и ние всички сме им длъжно. В техните глави си мислят, че са дошли да ни оправят. Една година нито една система не стана по-добре.

Токът при ГЕРБ – 80 лева, сега 680 лева. Газ, бензин, нафта, всичко е нагоре. Изкараха децата на ГЕРБ виновни, но цената от 3 лева си седи“, продължи той.

„Били сме виновни за олиото. Това го казват министри. И в Белия и Германия опашки за олио. Браво бе, младежи. Гонете всички, поемайте партията и се разраствайте до Берлин и Брюксел. Не ги подценявайте грам, те не само са елитарни, но са и извратени. От това най-много ще патим.

„Човешката история точно такива хора, никому неизвестни , без лидерски качества, използвайки дадена слабост и конюнктура, като Хитлер и Сталин, груба грешка е, че ги подценяваме. Тези хора са способни на всичко.

И сега, такива като Да, България, БСП, ИТН, които потърква ръце, че след Борисов, ще омачкат и ГЕРБ, правят груба грешка. Те ще дойдат и за вас. Това съм много разтревожен за вас, припомни той.

„Няма човек, който да каже, че Петков се справя добре. Вижте във Фейсбук. Защо си затвориха коментарите, Защо не оставиха народната любов. Няма една сфера успешна, пълен застой. Пълна мобилизация да се запази живота и свободата на хората.

Вече не говорим за растеж, строителство, за нищо друго. Тези партии, които сега заради заплатките, постовете и големите шкембаци в парламента, дебелаци, оядени, като манастирски мачароци, това виждам в дясно от нас. По 170 кила. Оядени, от сладки постове и кресла, дълбоко ще съжалявате, за това което причинявате“, негодува лидерът на ГЕРБ.

От ГЕРБ все ще остане нещо. От вас няма нищо да остане. Благодаря ви. Да сте ми живи и здрави, каза за завършек Борисов.