Борисов: Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало незаконно подслушване по времето на ГЕРБ (Видео)

0
134
Снимка: фейсбук

Лидерът на ГЕРБ с покана за Мюнхенската конференция, дават пълна подкрепа за финансиране на армията при внасяне на предложения

„Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало подслушване по времето на ГЕРБ. Вчера парламентарната комисия констатира, че няма неправомерно използване на СРС, за което им благодарим“, посочи Борисов.

„Хиляди минути ефирно време минаваха по програмите за незаконното подслушване. Както и при костинбродската афера ние загубихме проценти“, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той цитира доклада от Бюрото за СРС-та, което ясно казва, че не е имало незаконно подслушване.

Борисов отчете и доклада след провежденето на КСНС, който ясно казва, че сме в предвоенна ситуация. „Който не храни своя армия един ден ще храни чужда. Затова разгледахме внимателно седемте точки, които са пожелателни. Управляващата коалиция може да разчита на нашите депутати тези точки да бъдат подкрепени с реални средства, за да може България да повиши своята боеспособност“, заяви Борисов и допълни, че се надява да види всичко това в бюджета, а ГЕРБ ще даде своята подкрепа. В противен случай КСНС ще излезе като акт да се отбие номера.

Борисов заяви, че има покана за Мюнхенската конференция, но предвид ковид кризата ще уточни дали ще пътува.

Нашата ясна позиция е да подкрепим правителството за всички мерки около, които военните ой каза истини, но трябваше да каже кой ги доведе тези хора. Няма сектор, който да не търпи огромни щети в момента и го констатира Радев. Денков за какви 100 дни мечтае, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков са министри от година, за какви 100 дни говорят. Този доклад за СРС-тата е бил готов много отдавна, но е било изгодно да говорят, че по наше време са подслушване хора“, заяви Борисов.