Борисов: Няма да подкрепим правителство, в което е Кирил Петков. Подценихме Румен Радев (ВИДЕО)

0
1100
Борисов в Добрич.

Няма по-лошо от тъп и упорит човек, коментира пред симпатизанти в Добрич лидерът на ГЕРБ

След ареста няма да подкрепим правителство, в което премиер е Кирил Петков. Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое. Нека стои още Киро. Те трябва да се сринат докрай.“ това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Добричко. На място и бившите министри и настоящи депутати от партията Деница Сачева, Даниел Митов и Томислав Дончев.

Ние само благодарихме на съда, че се придържа към закона. Тук няма никакво значение дали щяха да отсъдят в наша, или чужда полза.“ , обясни Борисов.

Има значение за партията да си направи ревизия. Да си направим равносметка къде сме грешили. И хубавото, и лошото, когато партията има лидер се пише на него.“, подчерта той.

Ние също правихме големи глупости, но затова сега сме добра партия, защото хора с опит са в една зала. Няма никакъв порок в това, че има и млади политици. Но няма по-лошо от тъп и упорит човек.“, категоричен беше той.

Вчера слушах какво говорят на учредяването на новата политическа партия. Асен Василев бил сложил ботуши и прочиствал. За една година една плочка не са сложили. Какво изриват?. Една плочка не са поставили“ поясни бившият премиер.

Ние подценихме Румен Радев, това е моя грешка, допълни Борисов.