Борисов от Русе: ПП и ДБ знаят, че са по-слаби от нас и затова се събират (ВИДЕО)

0
126
Борисов в Русе.

1,2 млрд. лв. оставихме на русенци, за да се довърши пътя Велико Търново – Русе – Бяла, но сега парите ги няма. Взеха парите. Аз обещавам, че ще направя този път, отсече лидерът на ГЕРБ

Пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ в Русенския университет и силни аплодисменти посрещнаха лидерът на партията Бойко Борисов в Русе.

„Инфлацията гони 40 процента, на места и до 60, а по времето на ГЕРБ беше от 0 до 2% и това е благодарение на Бойко Борисов“, каза областният координатор на партията в града. А корупционерите не могат да ни оправят нито от инфлацията, нито от корупцията, подчерта той и благодари на Борисов за това, което прави за младите хора.

Опитаха да ни чегъртат, хулиха ни, обиждаха ни, арестуваха ни, преживяхме всичко. И две години по-късно става ясно, че ГЕРБ няма как да бъде заличена и унищожена, няма как да унищожат вас, обърна се към залата Десислава Атанасова.

Знаем, че на 2 април ще покажем на какво сме способни, макар че за много от хората вече е ясно, отсече тя.

Видяхме аматьорство, липса на решения и отговорност. А всичко започна с един състав, който се нарече А отбор. Но някои ги нарекоха шарлатани, защото лъжата стана запазена мярка за капитана на този А отбор, който излъга всички нас, българския народ, коя е родината му, припомни за измамата на Кирил Петков Атанасова.

Немският канцлер Меркел е в този университет доктор. Вие за 2 години кой видяхте тука? Помните тук дойдоха Макрон, Ердоган…а две години – нищо, каза Борисов.

1,2 млрд. лв. оставихме на русенци, за да се довърши пътя Велико Търново – Русе – Бяла, но сега парите ги няма. Взеха парите. Аз обещавам, че ще направя този път, отсече Борисов.

В момента можем да сме деен участник в региона, а ние, все едно ни няма в региона. Влизането в чакалнята на Еврозоната е политическо решение. Ние карахме с 200 и отдавна Еврозоната щеше да е приключена тема за нас, напомни той.

Но Асен Василев лъже и за Еврозоната. И ни казаха да забравим при тази инфлация Еврозоната, посочи лидерът на ГЕРБ.

Еконта е излетял, а аз питам как да летя до Скопие, нали щеше да има самолети. Две години ни лъгаха, като балъци гледахме, отсече той.

Умолявам президента Радев да разпореди на финансовия министър да ни каже с какви пари разполагаме. Аз знам, че ще намерим пари за тези пътища в Севера и Северозапада, защото без тях сте нищо, хора, нищо не става без пътищата, отсече Борисов. Къде са тези три мостове, два тунела, всичко е спряно, допълни лидерът на ГЕРБ.

Две години ГЕРБ не управлява и само ние нямаме План за възстановяване, вместо парите да са тук за образование, за иновации, за зелени енергии, възмути се експремиерът.

180 млрд.лв. печалба има от туризъм в Гърция, а у нас – 3. Защо, какво ни липсва тук, какво нямаме, попита реторично Борисов.

Бил съм главен секретар, два пъти мажоритарен кмет – сам ги бих, както си исках. Бил съм три пъти премиер, но сега ми е мъчно за вас, за това, което сме направили, посочи той.

ПП и ДБ знаят, че са по-слаби от нас и затова се събират, отсече Борисов.