Десислава Атанасова: На срещата с ПП-ДБ присъстваха лица без политическа отговорност

0
1266
Десислава Атанасова Снимка: БТВ

На срещата се появи Лена Бориславова, която не е ясно точно в какво качество води разговори и преговори

„Общата ни цел е промяна, конституционна реформа“. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след срещата с ПП-ДБ.

„Детайлите ще дойдат, когато заработи и комисията по конституционни въпроси. Търсим допирни точки, ако успеем да внесем общ проект за промени в конституцията. В готовност сме да обсъждаме голяма част от идеите с останалите парламентарни групи“, уточни Атанасова.

„Втората ни среща беше инициирана за разговори по общата управленска програма в частта правосъдие и вътрешни работи, програмата, с която в момента разполагаме е изпратена в екселска таблица.

„Правителството на ПП е формирано благодарение на гласовете на ПГ на ГЕРБ-СДС. Неслучайно все още няма кандидати за областни управители, няма сформирани парламентарни комисии, именно защото съгласие не се постига“, посочи още Атанасова.

Припомняме, че на срещата се появи Лена Бориславова, която не е ясно точно в какво качество води разговори и преговори. Тя се подаде оставка като народен представител и заяви, че се заема с кметската кампания за София. В същото време стана ясно, че съпредседатеят на ПП Кирил Петков, който поиска въпросната среща е на почивка със семейството си.