Общинският председател на БСП в Сливен обяви, че оттегля подкрепата си за Румен Радев

0
610
Шефът на БСП-Сливен сваля доверието си от Румен Радев.

Сега сме в менгемето и на зелените сертификати, а БСП между чука и наковалнята, пише Атанас Делибалтов

Общинският председател на БСП в Сливен нападна остро президента Румен Радев в свой пост във фейсбук и обяви, че сваля доверието от него. Ето какво написа Атанас Делибалтов :

Мисля си скъпи приятели за една нашенска поговорка.

Покойният ми баща,да го прости господ,често ми я повтаряше:“Бързата кучка слепи ги ражда“!

Та затова от доста време гледам и анализирам докъде,колко и как ще се проявят управленските подходи на Президент Радев,кандидатура издигната от БСП преди години.

Президента имаше пълната ни подкрепа!

За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквано,необмислено и прибързано решение!

България и българите вече не са притиснати само от пандемията!Сега сме в менгемето и на зелените сертификати а БСП между чука и наковалнята !

Категорично твърдя,че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър Председателя!

Аз изказвам личното си мнение,че гн Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие!Сред военните субординацията е желязно правило!

Това е недомислено и неприемливо решение,което силно ще урони авторитета на Президент Радев както и на БСП-основната политическа сила,която го подкрепя!

Накрая уважаеми дами и господа,другарки и другари искам да заявя,че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!

ПП

Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ!