Приоритетите на Стефан Радев са във фокуса на подкаста “Работим за Сливен”

0
23
Стефан Радев в подкаста "Работим за Сливен".

Кандидатът на ГЕРБ ще отговаря на седем въпроса във всеки епизод на подкаста, зададени от гражданите

Кандидатът на ГЕРБ за трети кметски мандат Стефан Радев отново споделя идеите си и отговаря на въпросите на граждани в собствен подкаст. Първият епизод на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”  е наличен в профилите на Радев в YouTube и Facebook.

В подкаста се връщаме с акценти към откриващото събитие на ГЕРБ Сливен и  подкрепата, която Бойко Борисов оказа на кандидатите в региона. Слушателите могат да научат и повече за управленската програма и основните приоритети на Стефан Радев  от самия него. Кандидатът на ГЕРБ ще отговаря на седем въпроса във всеки епизод на подкаста, а след първото издание лично гражданите на Сливен ще задават въпросите към кмета. Това може да стане чрез коментари в поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалния му профил във Facebook.

Това е поредно отваряне към гражданите на Сливен и техните проблеми, след като Радев инициира платформата “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”. В нея всеки с добри идеи за развитието на общината може да допише управленската му програма. Само за първата седмица над 121 сливналии са споделили вижданията си за развитие на града с кмета, а екипът на ГЕРБ Сливен вече преглежда и обобщава идеите. В края на кампанията най-добрите ще бъдат избрани и ще залегнат в програмата на Радев и екипа му.

В първия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” гостува и кандидатът за общински съветник Алексей Василев. Той разкрива повече за какво ще работи като общински съветник и споделя как личният пример може да накара младите да спортуват, а спортът да се превърне в превенция срещу заболявания.

Стефан Радев е първият български градоначалник, който споделя идеите си и отговаря на граждани в собствен подкаст. Той направи това още през 2019-а в подкаста “Повече за хората тук”, а политиката на отворени врати и достъпност за гражданите продължава и през двата му управленски мандата. Епизодите на подкаста ще са достъпни тук:

https://www.youtube.com/@stefanradevsliven

https://www.facebook.com/stefanradevsliven

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.