Скандал в парламента! Лена Бориславова заплаши Руди Гела със съобщение: Ще изчезнеш! Преди това Василев нарече годеника й Мирослав Иванов „Рогоносец“ (Видео)

0
310
Руди Гела показва телефона си със заплахите на Лена Бориславова.

 Така ли изчезна Алексей Петров, попита бившият спортен министър

Предложението на ППДБ за сформиране на временна комисия за правата на психично болните, което депутатите гласуваха по-рано днес, мутира в чудовищен панаир, съобщава ПИК.

Всичко започна от предложение от страна на „Възраждане“ независимият депутат Радостин Василев да предложи като член на въпросната комисия Искрен Митев.

Мирослав Иванов скочи на трибуната, за да защити колегата си Митев, но малко по-късно бившият депутат от „Промяната“ Радостин Василев не издържа точно Иванов да му чете лекция по морал.

„Знам какво му е на това момче. Да излиза тука и да говорим за морал! Той, Лена Бориславова и Кирил Петков унищожиха морала в политиката по най-безобразния начин. Рогоносецът беше заместник-председател на парламента, защото по парапетите е била неговата…“, изригна Руди Гела, преди водещата заседанието Росица Кирова да му изключи микрофоните.

„Защо ми спирате микрофона… Точно тези хора ще ми говорят за морал, защото точно те нямат право да говорят за провал“, все пак успя да добави Василев.

Скандалът не свърши до тук. Няколко минути по-късно независимият депутат Руди Гела цъфна на трибуната с мобилния си телефон. Оказа се, че междувременно е получил съобщение от самата Лена.

„Явно си мисли, че може да пише на мен, както пише на Борисов и Деси Атанасова. „Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп… намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал.“ Така ли изчезна Алексей Петров искам да попитам“, изригна от трибуната Василев.

„Как може да ме заплашва някаква жена със съобщения. Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. Как точно ще изчезна аз“, каза още той.