Васил Терзиев: Или ще има сглобка, или ще има червена сватба в Столичния общински съвет

0
70
Васил Терзиев Кадър: БТВ

Математиката е много проста – без ГЕРБ или БСП, или и двете няма как да има стабилно управление с наше участие, обяви кметът

Математиката е много проста – без ГЕРБ или БСП, или и двете няма как да има стабилно управление с наше участие. Това каза кметът на София Васил Терзиев, след като днес за шести път не беше избран председател на Столичния общински съвет. Следващото заседание е на 25 януари, а днес до гласуване изобщо не се стигна.

„Или ще има сглобка, или ще има червена сватба, не знам кои са шаферите и кумовете, но ще има покани, когато стане“, каза още Терзиев.

„С оптимизъм или без оптимизъм, трябва да намерим решение. Не сме спирали да работим и да търсим работеща формула. Постоянно се търси решение, за да пробием този дебел лед, добави Терзиев.

„Активно работим всички. Групата на хората, които търсят решение и работят, се увеличава. Виждате, че Вили Лилков и неговата група проявиха инициатива, ИТН се присъединиха, Карлос Контрера. Продължаваме разговори с всички. Никой няма заблуди, че сме близо до това да има стабилна управленска конструкция за целия мандат“, коментира Терзиев.