Европейски депутати: Да подкрепим правителството на Бойко Борисов, което е обект на политически атаки

0
3909
Европарламентът в Страсбург. Източник: Pixabay

Само то може да поддържа европейската линия на България, пишат те в Туитър

С постове в Туитър европейски депутати подкрепиха правителството на Бойко Борисов и България.

Правителството на Бойко Борисов отбеляза успех в борбата с последиците от коронавируса и подкрепи икономиката, като поведе България към еврозоната. Групата на ЕНП трябва да прояви единство и да подкрепи поредното ЕНП правителство, обект на политически атаки.“ Това призова в Туитър Андор Дели, евродепутат от Унгария, член на Комисията по транспорт в Европейския парламент.

Андор Дели

Само правителството на Бойко Борисов може да поддържа европейската линия на България. Подкрепяме българското правителство за това, че управлява приятелската за нас държава по европейския й път“, добавя Лефтерис Христофору, евродепутат от Кипър, член на Комисията по бюджети на Европейския парламент.

Лефтерис Христофору

България трябва да продължи проевропейската си траектория, водена от правителството на Бойко Борисов. Политиците нямат право да саботират успешното развитие на държавата“, пише Томас Здеховски, евродепутат, Зам.-председател на Комисията по заетост и социални въпроси, координатор в Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.

Томас Здеховски