Манфред Вебер: Подкрепете ГЕРБ, за да формира стабилно дясно-центристко правителство за бъдещето на България(ВИДЕО)

0
92
Манфред Вебер

Мощната евроатлантическа подкрепа от нашите партньори ми дава нови сили, написа Борисов

ГЕРБ получи сериозно рамо в битката на изборите от Манфред Вебер, председател на групата на Европейската народна партия-ЕНП в Европейския парламент. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов написа във фейсбук :

Мощната евроатлантическа подкрепа от нашите партньори ми дава нови сили. Благодаря ти, Manfred! Eвропейските лидери са единодушни – ГЕРБ е дясното в България. ГЕРБ може да върне страната на верния път. И този факт не може да бъде заличен. Дори от пропагандата на комунистите. И пусна видео с Манфред Вебер.

Призовавам Ви да дадете подкрепата си за партия ГЕРБ, за да формира стабилно дясно-центристко правителство за бъдещето на България. Това заявява във видеообръщение председателят на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер. По думите му когато хората отидат да гласуват, те следва да бъдат водени основно от едно нещо и това е стабилността. „От започването на кризата с COVID-19 цяла Европа се изправи пред големи предизвикателства – в лицето на икономическото и здравно измерение на кризата, породена от пандемията. За да преодолеем това сега, ние се нуждаем от стабилност, нуждаем се от едно стабилно правителство. Затова аз Ви приканвам да подкрепите ГЕРБ. На тях може да се разчита, досега те успяха да постигнат добро развитие на икономиката след кризата“, посочва Вебер. Той е категоричен, че идеите на ГЕРБ са правилните за инвестиране в бъдещето на България, особено на младите поколения.

В обръщението си Манфред Вебер заявява, че на европейско ниво има безпокойство относно машинното гласуване, което сега за първи път се прилага в България, а и в Европейския съюз. „Не ни вдъхва особено доверие решението на президента Радев да постъпи така, заедно със служебното правителство, защото проверката на резултата от гласуването по този начин няма да е толкова лесна. Затова екипът за наблюдение на изборите ще следи отблизо за реалното и правилно провеждане на изборите“, подчертава председателят на Групата на ЕНП в ЕП.