Бойко Борисов: Ако Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото

0
83
Бойко Борисов Снимка и видео: фейсбук

Радев е най-големият ми опонент. И по телефона дори не съм си говорил с него, казва бившият премиер

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Бившият премиер се включи в студиото на телевизията по телефона, за да коментира твърденията на депутата от ПП Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират действията.

Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Василев говори и ви каже „добър ден“, може да си пуснете лампата. Твърдя, че ако има жив човек, минимум две години назад, да каже кога и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми опонент. „Промяната“ са аматьори, продължи той. Според него ПП се опитват да прикриват „аферите си в ББР, „Джемкорт“, с газа“.

Вчера ви казах, че само престъплението да не резервират газ, е такава далавера която ни струва по 200-300 хил. на ден, каза Борисов.

Преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях, сега Радев, миналата година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги нарече аматьори, каза още той.

А запитан какво означава, че служебното правителство връща кадри на ГЕРБ във властта, каза: Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в управлението. 700 хиляди гласуваха за ГЕРБ, те трябва да работят някъде в страната. Георги Темелков? (б.р.- шефът на ТОЛ системи) Имаше такъв, но той е в 20-ото ниво в управлението на ГЕРБ.

Източник: „24 часа“