Братът на Алексей Петров: В шок съм, той нямаше притеснения

0
202
Огнян Петров Снимка: 24 часа

Двамата са се видели последно преди две седмици в София

Огнян и Алексей Петрови остават близки, независимо от факта, че единият развива бизнес в столицата, а другият има семеен магазин за хранителни стоки в Тетевен.

Огнян Петров заяви, че двамата са се видели последно преди две седмици в София. „Нямам обяснение. Просто съм в шок! В каква държава живеем! Да ти вземат живота насила… Това не зная как да го обясня“, разказва той пред bTV.

Миналата седмица двамата са говорили по телефона за лични неща. „Нямаше притеснения. Въпросът е, че начинът на действие е страшен. Утре това може да се случи на друг… хайде, той е известен, но може да се случи и на един нормален човек. Държавата, службите спят – не знаят кой какво прави“, категоричен е Огнян.

Снахата на Алексей Петров – Надка, разказва, че откакто миналата година е загубила баща си, Петров често се връща по родните места, за да види 80-годишната си майка.

Близките му разказват, че първите думите на майката на Петров, след като научава новината за разстрела са: „Винаги весел идва. Без охрана си идваше. Каквото стана – стана”.