ГЕРБ: БСП управляват, без да са спечелили избори, какво прави Пламен Узунов в МС

0
236
Христо Гаджев Снимка: фейсбук

Не през задния вход, а през парадния вход влизат в Министерски съвет, каза Христо Гаджев

„БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки че не са печелили избори“, обявиха на брифинг от ГЕРБ.

„Правителството заработи вече няколко седмици. Бяха назначени както министрите, така и заместник-министрите в повечето кабинети. Трябва да се каже, че голяма част от тях имат политическа окраска“, коментира Христо Гаджев.

Последна дълго изброяване на назначенията в министерства и областни управи, които се оказвали масово членове и симпатизанти на БСП.

„Нинова се афишира само с Янаки Стоилов, но той не е единственият. Все пак да не забравяме и Антон Кутев, който, като отговаряше за медийната политика в БСП, сега продължава това качество и като говорител на Министерския съвет. Явно се припокриват двете длъжности“, коментира политикът.

„БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки че не са печелили избори. Не през задния вход, а през парадния вход влизат в Министерски съвет“, заяви Гаджев.

Тома Биков попита в какво качество секретаря на президента Пламен Узунов е в Министерския съвет и дори води съвещанието с областните управители. Биков припомни, че съветникът на президента е обвиняем и с отнет достъп до класифицирана информация.