Лъсна поредната инсинуация на Рашков. Не съм избягал, в събота се връщам от почивка, отговори му Стоян Беличев

0
889
Стоян Беличев

Още преди няколко дни бившият шеф на „Автомагистрали“ казал на полицаите кога се прибира и че ще отговори на всичките им въпроси

Бившият шеф на „Автомагистрали“ Стоян Беличев отговори на обвиненията на Бойко Рашков, че е избягал в чужбина, защото трябва да отговаря на въпроси.

Пред „24 часа“ Беличев заявява: „В момента съм на семейна почивка, връщам се в събота, не съм избягал от България“.

„Още преди няколко дни ме потърсиха от полицията и аз им казах, че съм на почивка, че се връщам в събота и съм готов да отговоря на въпросите по всяко време, когато им е удобно“, заяви Беличев. Той допълни, че не се крие и че няма от какво да се притеснява, нито има намерение да не се връща в България.

По повод изказванията, че са дадени авансово големи суми за озеленяване по трасето на “Хемус”, Беличев посочи, че за магистралата има график за строежа и в него се посочва кога започва и подготовката за озеленяването. Поръчва се по-рано отглеждането на десетки хиляди дървета и друга растителност, за да може тя да е готова за засаждане, когато приключи работата по трасето. Не е възможно да се осигури толкова растителност, ако предварително не се поръча нейното отглеждане, допълни той.